Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde er den store mulighed for at eksperimentere med farver og udtryk. De fleste huse har de klassiske hvide vægge, men når der er tale om vægge indendørs, er der flere muligheder for farvevalg, da væggene ikke er ligeså udsatte som væggene udendørs. Farverne kan bruges til at sætte stemningen eller være med til at opdele rummet – det er derfor et ekstra indretningselement. Er du mere til de klassiske hvide vægge med plads til malerier eller lignende, er det også fint. Det er helt op til dig. Dog skal de alle væggene have et nyt lag maling på en gang imellem for at genopfriske farven. Har du behov for en professionel maler til at give din bolig nogle flere farver i hverdagen eller male over det nuværende, så kontakt os. Sammen finder vi den rette løsning, der passer til dine behov.

Brug af en alsidig form for maling

Hos Vittrup Malerfirma er vi store tilhængere af malingsmærket Jotun. Vi sælger det både i vores butik til privat brug, og når vi maler overflader for vores kunder. Grunden til det er, at det er et anerkendt mærke blandt professionelle, og er kendt for sit flotte udtryk, lange holdbarhed og nemme brug. Desuden er Jotun det førende mærke, når det kommer til forskning og innovation inden for malerfaget. Det er derfor god kvalitetsmaling, som vores kunders vægge belægges med, når vi arbejder for dem.

Garanti på færdiggørelse af opgaven

Afhængig af hvor stor en opgave vi bliver stillet, er tiden brugt på opgaven forskellig fra gang til gang. Dog tager vi altid hensyn til vores kunder og deres tid: Vi udsteder derfor en tidsgaranti, hvor vi giver klar besked om, hvor lang tid opgaven kommer til at tage. Det gør vi for at fastholde et effektivt kvalitetsarbejde samt gøre dig som kunde tilfreds. Sker der uheld eller lignende forsinkelser undervejs, sørger vi selvfølgelig for at informere dig og opdatere tidsplanen.