Maling og behandling af gulve

Hos Vittrup Malerfirma tilbyder vi lakering og behandling af gulve. Dit gulv bliver dagligt udsat for slid; det er derfor vigtigt at give gulvet den rette vedligeholdelse, så det stadig ser flot ud efter mange års brug. Det er tydeligt, f.eks. på ubehandlede trægulve, hvor meget skidt og snavs et gulv kan indsamle over længere tid. Efter lakeringen vil du lægge mærke til en stor forskel i det daglige: lakerede gulve er meget nemmere at rengøre, og rengøringen derfor bliver mere ligetil. Har du endnu ikke fået lakeret dine gulve, eller er det på tide at få et nyt lag, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Behandling af alle gulvtyper

Vi tilbyder behandling af alle gulvtyper. Med vores mere end 25 års erfaring med behandling og vedligeholdelse af overflader har vi et solidt kendskab til den bedste behandling for den enkelte gulvtype. Det første, vi gør ved behandling af dit gulv, er rengøring og slibning ved behov. Herefter påfører vi den rette grundlak for at skabe en bedre holdbarhed. Til sidste lægges slutlakken, som lægger en solid overflade. Begge former for lak er vigtige, da de bidrager i sidste ende til et flot, holdbart resultat.

Slibning

Hvis gulvet er meget nedslidt, kan vi også hjælpe med slibning af gulvet. Typisk starter man med slibning af gulvet, før man begynder at lægge et lag lak på gulvet, men faktisk kan det også være rigeligt, hvis gulvet kun fik en mindre slibning. Det er muligt at slibe gulvet uden at fjerne lakeringen. Slibning uden lakering er kun anbefalet, hvis der er minimalt slid i overfladen. Dog er det anbefalet at påføre et nyt lag, hvis den gamle lakering også er ved at forsvinde. Med vores professionelle erfaring kan vi vurdere, hvad der er bedst at gøre i dit tilfælde.