Facademaling

Facaden har som husejer ekstra betydning, da det er den første del af huset, som dine venner, familie og gæster kommer til at se. Derfor er det ikke kun vigtigt, at den fortsat er flot, men vedligeholdt med et lag facademaling i ny og næ. Vi hos Vittrup Malerfirma har mange års erfaring med maling og vedligeholdelse af alle siderne på huset. Vi kan derfor også hjælpe dig med facademaling. Kontakt os i dag, hvis du har brug for professionelle til at varetage opgaven for dig eller give konstruktiv vejledning.

Valg af maling til den rette overflade

Hvilken maling, der passer bedst til din ydervæg, afhænger bl.a. af tilstand, udseende, fugtforhold og tidligere behandlinger. Vi sørger for at inddrage relevante forhold, når vi prøver at finde den rette maling til din facade. Med vores mange års erfaring har vi den rette viden til at udvælge den bedste malingstype. Inden vi går i gang med at påføre væggen et nyt lag maling, sørger vi først for at give væggen de bedste forhold; vi vasker derfor væggen grundigt og fjerner alger mm. Herefter påfører vi et lag grunder, så væggen kommer til at se helt ny ud, så facaden til sidst er klar til et lag maling.

Rette forhold frem for rette tidspunkt

I princippet er der næsten ingen grænser for, hvornår vi kan udføre facademaling for dig. Dog vil der være forskel på, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud – En god tommelfingerregel for det bedste resultat er, at overfladen har været udsat for tørt vejr med en temperatur på minimum 10+ grader i dagene op til. Det betyder ikke noget, om din facade består af træværk eller mursten – begge overflader har brug for samme forhold for det flotteste resultat. Vi sørger altid at give dig det flotteste resultat, men det hele afhænger af vejret. Vi kan aftale yderligere om det optimale tidspunkt, så du er tilfreds med resultatet.