Maling af udendørsflader

Vi hos Vittrup Malerfirma står klar, når dine udvendige vægge og flader skal have et nyt lag maling. Med en solid maleruddannelse og mere end 25 års erfaring har vi specialiseret os i udendørs malerarbejde. Ikke alle sæsoner er optimale for maling udendørs, men med vores opbyggede viden kan vi hurtigt finde en løsning, der giver et godt resultat. Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller er det på tide med ny maling udendørs, så kontakt os endelig. Vi står klar med kyndig vejledning og praktiske løsninger året rundt.

De rette forhold

Udendørsvægge, terrasser og lignende er de mest udsatte, når vi snakker overfladernes holdbarhed: Regn, sne, fugt og varme kan f.eks. forværre farven på husets vægge eller få træet til at begynde at rådne. Det er derfor nødvendigt med et nyt lag maling ved behov, og at belægningen sker under rette forhold. Først renses overfladen for snavs og malingrester, så den nye maling bedre kan lægge sig ovenpå. Derefter lægger vi det nye lag på – så vidt muligt i tørvejr, så træet eller lignende ikke bliver udsat. Vi tager disse forholdsregler seriøst, da vi ved, at det giver de bedste forhold for længerevarende holdbarhed. Der er forskel på holdbarhedens længde, men vi prøver så vidt muligt at udvide den.

Højere husværdi

Selvom det ikke er hvert år, der er behov for ny belægning, er det anbefalet at inspicere overfladerne minimum én gang om året. Det er vigtigt at holde overfladerne ved lige, så du kan komme potentielle større problemer i forkøbet: Når husværdien skal sættes, kan misforhold eller falmede overflader udendørs få den samlede værdi til at falde. Vedligeholdte overflader giver desuden et bedre førstehåndindtryk. Om du gør det selv eller får os til det, så anbefaler vi dig at bruge Jotuns mange produkter. Deres maling giver pæne resultater, er miljømærket og kan holde over længere tid. Vi bruger det selv, når vi er ude på malerarbejde og sælger det også i vores butik lokaliseret på Løkkensvej.